MK | EN | FR | DE

logo
Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
 • gimnazija

  Нашето училиште

 • nagradi

  Успесите се наше секојдневие

 • vo opstina

  Во посета на Градоначалникот

 • gimfest

  ГИМФЕСТ - најдобриот училишен музички фестивал во Македонија

 • odbojka

  Ни нема рамни во одбојка

 • nagradi vo ucilisteto

  Освојуваме многу државни и меѓународни награди

 • procka

  Се забавуваме за Прочка

 • rock and roll

  Гимназискиот рок бенд

 • makedonium

  Го почитуваме минатото

 • fudbal

  Најдобри сме во фудбал

 • teatarska pretstava svejk

  Учествуваме во многу културни случувања во градот

 • nagradeni ucenici

  Математика, информатика, програмски јазици ...

 • gimnazijalci vo mtv

  Гимназијалците на МТВ

 • gimfest 2

  Гимназиска група игра модерен балет

 • gimnaziskiot hor

  Гимназискиот хор, најтрофеен хор во Македонија

 • karieren centar

  „Градиме кариера“ во гимназискиот кариерен центар

 • moda od otpadoci

  Креативноста на дело: "TrashFashion"

 • orkestar

  Гимназискиот оркестар

 • rok grupa

  Гимназиска музичка група

Неколку часови за дополнување или дообјаснување во наставата по предметите:

 


casovi po hemija  ХЕМИЈА

Презентации поставени од проф. Блаже Димески


cas po informatika  ИНФОРМАТИКА

Материјали поставени од проф. Анета Стојческа


Часови по математика  МАТЕМАТИКА

Материјали поставени од проф. Маријана Спиркоска


casovi po matematika  МАТЕМАТИКА

Материјали поставени од проф. Калина Секулоска


casovi po informaticka tenologija  ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА

Материјали поставени од проф. Анкица Стеваноска Јанческа


casovi po programski jazici ПРОГРАМСКИ ЈАЗИЦИ

Материјали поставени од проф. Анета Стојческа


casovi po programski jazici  ПРОГРАМСКИ ЈАЗИЦИ

Материјали поставени од проф. Анкица Стеваноска Јанческа


casovi po informaticka tenologija  ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА

Материјали поставени од проф. Анета Стојческа


casovi po makedonski jazik i literatura  МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ЛИТЕРАТУРА

Материјали поставени од проф. Емона Јованоска


casovi po muzika umetnost МУЗИЧКА УМЕТНОСТ

Материјали поставени од проф. М-р. Татјана Ивановска


casovi po германски ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Материјали поставени од проф. Бети Наумческа


casovi po istorija  ИСТОРИЈА

Материјали поставени од проф. Николче Богданоски


casovi po sociologija  СОЦИОЛОГИЈА

Материјали поставени од проф. Жељко Чупарко


Гимназијата на:

 
 
 

Контакт:

Средно општинско училиште
ГИМНАЗИЈА „МИРЧЕ АЦЕВ“
Прилеп
Ул.„Прилепски бранители“
бр 96а
7500 Прилеп

тел/факс: ++38948425841
e-mail:
gimnazija@gimprilep.edu.mk


Контакт форма:

Оди најгоре