МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

Биди гимназијалец

 

 

Настани
25 Мар 2021
Браво за информатичарите
Браво за информатичарите

   Втора и трета награда за нашите гимназијалци на државниот натпревар по информатика

24 Мар 2021
Одлични резултати по англиски јазик
Одлични резултати по англиски јазик

   Гимназијалците постигнаа одлични резултати на регионалниот натпревар по англиски јазик

22 Мар 2021
Посета на Основниот Суд - Прилеп
Посета на Основниот Суд - Прилеп

   Делегација на ученици од Гимназијата „Мирче Ацев“ Прилеп оствари посета на Основниот Суд - Прилеп

22 Мар 2021
Турнир во пинг-понг
Турнир во пинг-понг

   Спортскиот сектор при Училишниот парламент на нашата Гимназија, организира натпревар во пинг-понг

11 Мар 2021
Рецитирање од далечина
Рецитирање од далечина

   Културниот сектор при Училишниот парламент на нашата Гимназија, организира натпревар во рецитирање од далечина

28 Фев 2021
Соработка со Институтот „Конфуциј“
Соработка со Институтот „Конфуциј“

   Нашето училиште оствари соработка со Институтот „Конфуциј“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

09 Фев 2021
Гимназијата „Мирче Ацев“ вклучена во проект во соработка со Центарот за граѓанска иницијатива од Прилеп
Гимназијата „Мирче Ацев“ вклучена во проект во соработка со Центарот за граѓанска иницијатива од Прилеп

   Продолжува соработката на гимназијата „Мирче Ацев“ и Центарот за граѓанска иницијатива од Прилеп.

06 Фев 2021
Гимназијалци изработија филм за Методија Андонов Ченто
Гимназијалци изработија филм за Методија Андонов Ченто

   Прилепски гимназијалци, како вистински професионалци, направија краток филм за Методија Андонов Ченто

Нешто лично
17 Јан 2021
Тајната на кварцниот камен
Тајната на кварцниот камен

   Приказна за еден вистински камен кој повеќе од 35 години стои крај патот кој води до гимназијата.

18 Јун 2020
Педагог
Педагог

   Краток филм за проф.Вера Сувочалмоска, првиот педагог во средните училишта во Прилеп

09 Мај 2020
Екскурзија низ текст и слики
Екскурзија низ текст и слики

   Проект на гимназијалките Вероника Кукеска и Кристина Каламукоска

23 Апр 2020
Извидници
Извидници

   Ученичката Милена Спиркоска изработи интересен проект „Историјат на извидничкото движење“

Гимфест
гим-фест
gimfest 2018
gimfest 2017
gimfest 2016
гим-фест
gimfest
gim-fest
гимфест
Нешто задолжително

Контакт:

Средно општинско училиште

ГИМНАЗИЈА „МИРЧЕ АЦЕВ“ - Прилеп

Ул.„Прилепски бранители“

бр. 96а

7500 Прилеп

тел/факс: ++38948425841

e-mail контактГимназијата на:


facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

 

Контакт форма:Пресметај:Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2021
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија