МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

биди гимназијалец

Биди гимназијалец

 

 

Настани
05 Јун 2021
Успех на регионалниот натпревар по хемија
Успех на регионалниот натпревар по хемија

   Четири ученици ќе ја претставуваат гимназијата на државниот натпревар по хемија

12 Мај 2021
Невиден успех по географија
Невиден успех по географија

   На државниот натпревар по географија гимназијалците постигнаа големи успеси

11 Мај 2021
Нови успеси на гимназијалците на натпреварoт по хемија
Нови успеси на гимназијалците на натпреварoт по хемија

   Гимназијалците по одличните резултати на општинскиот, продолжуваат на регионален натпревар по хемија

05 Мај 2021
Имаме ли сите иста шанса
Имаме ли сите иста шанса

   И во време на пандемија нашите гимназијалци покажаа дека ако нешто силно се посакува може да се оствари.

29 Апр 2021
Успеси на олимпијадата по информатика
Успеси на олимпијадата по информатика

   Два бронзени медали за нашите гимназијалци на олимпијадата по информатика

21 Апр 2021
Гимназијалците успешни и на регионалниот натпревар по англиски јазик
Гимназијалците успешни и на регионалниот натпревар по англиски јазик

   Продолжуваат успесите и на регионалниот натпревар по англиски јазик

25 Мар 2021
Браво за информатичарите
Браво за информатичарите

   Втора и трета награда за нашите гимназијалци на државниот натпревар по информатика

24 Мар 2021
Одлични резултати по англиски јазик
Одлични резултати по англиски јазик

   Гимназијалците постигнаа одлични резултати на локалниот натпревар по англиски јазик

Нешто лично
17 Јан 2021
Тајната на кварцниот камен
Тајната на кварцниот камен

   Приказна за еден вистински камен кој повеќе од 35 години стои крај патот кој води до гимназијата.

18 Јун 2020
Педагог
Педагог

   Краток филм за проф.Вера Сувочалмоска, првиот педагог во средните училишта во Прилеп

09 Мај 2020
Екскурзија низ текст и слики
Екскурзија низ текст и слики

   Проект на гимназијалките Вероника Кукеска и Кристина Каламукоска

23 Апр 2020
Извидници
Извидници

   Ученичката Милена Спиркоска изработи интересен проект „Историјат на извидничкото движење“

Гимфест
гим-фест
gimfest 2018
gimfest 2017
gimfest 2016
гим-фест
gimfest
gim-fest
гимфест
Нешто задолжително

Контакт:

Средно општинско училиште

ГИМНАЗИЈА „МИРЧЕ АЦЕВ“ - Прилеп

Ул.„Прилепски бранители“

бр. 96а

7500 Прилеп

тел/факс: ++38948425841

e-mail контактГимназијата на:


facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

 

Контакт форма:Пресметај:Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2021
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија