МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Еден необично радосен ден во ООУ „Климент Охридски“

 poseta-vo-oou-kliment

   Во петокот, на 16 февруари, пред Прочка, дел од учениците од Гимназијата, членови на Хуманитарниот сектор од Младинската организација, ги посетија учениците од посебните паралелки на ООУ„Климент Охридски“.
   Заедно, изработуваа маски, цртаа и се дружеа. Поминаа еден поинаков, различен, весел и хуман ден полн со ведри насмевки и радост.
Нашите гимназијалци добија покана повторно да ги посетат и да се дружат со нив.


Објавено на: 16 Фев 2018

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија