МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Трето место на државниот натпревар за најдобар рецитатор

 

treto mesto recitacija, HMS MIRCHE ACEV, трето место рецитирање

   На 27.01.2018 година во просториите на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје се одржа вториот и финален круг од Државниот натпревар за најдобари рецитатори од основните и средните училишта.
   Во категоријата на најдобри рецитатори од средните училишта нашата ученичка Леона Митревска од III - 2 клас под менторство на професорката Весна Михаиловска го освои третото место.

натпревар рецитирање 2018


Објавено на: 01 Фев 2018

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија