МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

ГИМ весник, во електронска форма.
Традицијата се обновува

 Гимназиски весник

   Учениците кои се дел од тимот на училишниот весник при СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп, во соработка со професорката Стефани Видеска, решија да го обноват ГИМ весникот. Погледнете го првото електронско издание на новиот ГИМ и очекувајте нѐ повторно во текот на следниот месец.


Објавено на: 21 Ное 2020

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија