СОУ ГИМНАЗИЈА „МИРЧЕ АЦЕВ“ ПРИЛЕП

 

 

 

Фото галерија

07.12.2012. Празнување во чест на Св. Климент Охридски

Фотографија: Иле Јосифоски

<< Врати се на почетната страна

Copyright © 2012 www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.