НАСТАНИ И СОДРЖИНИ СО ПОСТАР ДАТУМ ОБЈАВЕНИ НА ВЕБ СТРАНАТА

Учебна 2013/2014

Baner dolu

Copyright © 2013 www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

HTML Validator CSS

Можеби ќе те интересира и:

АРХИВА учебна 2010/2011

АРХИВА учебна 2011/2012

АРХИВА учебна 2012/2013

baner gore crveno_gore

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Професори

Ученици

Контакт

Родители
MKD EN DE FR
xxxxxxxx
dolnalevalenta zdrava sredina lentadesnogore lentalevagore posirokalenatgore lentadesnadolu Ucenici gore
Лого на гимназијата

РЕНОВИРАНА СПОРТСКАТА САЛА

На 30.09.2013 година, во присуство на градоначалникот на Општина Прилеп, г-дин Марјан Ристески и Советникот за образование на Општина Прилеп, г-дин Марјан Матракоски, отворена беше реновираната спортска сала во Гимназијата „Мирче Ацев“ Прилеп.

>>Види повеќе

ПАРАДА НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ

Учениците од нашето училиште се вклучени во проектот „Безбедни училишта“. Денес (26.09.2013) напладне кај камената сцена одржаа мала мировна парада.

>>Погледни повеќе

ПРВО МЕСТО ЗА ЃОРЃИ ДЕСПОТОВ

На меѓународниот натпревар за најдобра фотографија во Кикинда, нашиот ученик Ѓорги Десподов во конкуренција на над 650 фотографии од 20 земји, го освои првото место.

>>Погледни фотографии