МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

Математика

 Часови по matematika

Документи за преземање:

 УЧЕБНА 2017/2018 год.

pdf икончеЗа прва година: Решени примери од Тема 1.Математичка логика и множества

 

 

Документи поставени во минатите учебни години:

 

pdf икончеЗадачи за прва година од Тема 1: Математичка логика и множества

 

word икончеНаставно ливче

 

word икончеДополнителни задачи со плоштина и волумен на геометриски тела

 

word иконче Цилиндар, конус, топка

 

word икончеПирамида

 

word икончеПризма

 

Материјалите се поставени од проф. Калина Секулоска


 


Објавено на: 16 Сеп 2016

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2019
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија