МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

Македонски јазик и литература

 Материјали по Македонски јазик

 

Документи за преземање:

 

pdf иконче Слеано и разделено пишување на зборовите Поставено на 13.04.2020

 

youtube икончеСлеано и разделено пишување на зборовите Поставено на 13.04.2020

 

pdf иконче Правопис и правоговор Поставено на 06.04.2020

 

pdf иконче Правопис на самогласките Поставено на 06.04.2020

 

pdf иконче Правопис на некои согласки (прв дел) Поставено на 06.04.2020

 

pdf иконче Правопис на согласките (втор дел) Поставено на 06.04.2020

 

youtube икончеПравопис на согласките (втор дел) Поставено на 06.04.2020

 

pdf иконче Употреба на голема буква Поставено на 06.04.2020

 

youtube икончеУпотреба на голема буква Поставено на 06.04.2020

 

Материјалите се уредени и поставени од проф. Весна Михаиловска


Објавено на: 07 Апр 2020

 

Други часови

 


Социологија
Социологија
Проф.Жељко Чупарко


Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија