МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

Ликовна уметност

 часови по ликовна уметност

 

ppt икончеДизајн (за прва година) поставено на 28.05.2020 од проф.Гордица Димитриевска Груеска

 

ppt икончеСкулптура (за прва година) поставено на 04.05.2020 од проф.Гордица Димитриевска Груеска

 

ppt икончеАнализа на ликовно дело (за прва година) поставено на 14.04.2020 од проф.Гордица Димитриевска Груеска

 

ppt икончеКомпозиција (за прва година) поставено на 29.03.2020 од проф.Гордица Димитриевска Груеска


Објавено на: 29 Мар 2020

 

Други часови

 


Социологија
Социологија
Проф.Жељко Чупарко


Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија