МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo g+ logo youtube logo vikipedija logo

Математика

 часови по математика

 

Документи за преземање:

Учебна 2016/2017 год.

 

пдф икончеЕкспоненцијални, логаритамски и тригонометриски равенки (АЛГЕБРА - трета година)
поставено на 04.04.2017

 

пдф икончеЗадачи од операции со корени и рационализација на именител на дропка
поставено на 26.09.2016

 

Учебна 2015/2016 год.

пдф икончеЗадачите по математика од екстерното тестирање во 2014 година
поставено на 28.03.2016

 

пдф икончеЗадачите по елементарна алгебра од екстерното тестирање во 2014 година
поставено на 28.03.2016Документите се поставени од проф.Маријана Спиркоска


 


Објавено на: 28 Мар 2015

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2018
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија