Марија вели:

Браво за Гимназијата, секоја година фестивалот е подобар и подобар. Може да прерасни во државен фестивал

 

Моника вели:

Секогаш може и подобро :)

 

Е тој сум јас вели:

Катастрофа !!! Само опери !!!

 

Мартина вели:

Супер беше, само напред !