МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
Играј баскет!
 

    Средно општинско училиште Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп, со одлука на Училишниот одбор, ги издава на користење своите објекти за спортски активности и тоа:


кошарка
   СПОРТСКА САЛА:

За дневно користење по цена од 400 денари за 90 минути
За ноќно користење по цена од 500 денари за 90 минути


тениско игралиште
   ТЕНИСКО ИГРАЛИШТЕ:

За дневно користење по цена од 100 денари за 60 минути
За ноќно користење по цена од 150 денари за 60 минути


спортско игралиште
   ПОВЕЌЕНАМЕНСКО ИГРАЛИШТЕ:

За дневно користење по цена од 600 денари за 90 минути
За ноќно користење по цена од 1000 денари за 90 минути


   Повеќе информации за условите на користење и начинот на плаќање побарајте лично во Гимназијата, или на телефонскиот број на гимназијата 048 425 841

 

 

Настани
18 Фев 2020
Трибина за социјалните мрежи
Трибина за социјалните мрежи

   Во гимназијата „Мирче Ацев“ се одржа трибина за добрите и лошите страни на социјалните мрежи

25 Јан 2020
Троен празник на Гимназијата „Мирче Ацев“
Троен празник на Гимназијата „Мирче Ацев“

   Гимназијата прослави Патронен празник, 75 години постоење и 70 години од првата генерација матуранти.

01 Јан 2020
Само дома си е дома
Само дома си е дома

   Се одржа десеттата по ред гимназиска поетска вечер со наслов „Само дома си е дома“

30 Дек 2019
Еден поинаков ден
Еден поинаков ден

   Традиционална предновогодишна хуманитарна акција

27 Дек 2019
POP UP фестивал
POP UP фестивал

    Во СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ на ден 15.12.2019 година се одржа POP UP фестивал

16 Дек 2019
Две први места за Нина Насеска
Две први места за Нина Насеска

   Нина Насеска, ученичка од нашата Гимназија, со своите раскази освои две први места.

16 Дек 2019
Интеркултурна размена во Швајцарија
Интеркултурна размена во Швајцарија

   Во рамките на проектот Имплементација на Конвенцијата за правата на детето, осум гимназијалци престојуваат во Швајцарија.

15 Дек 2019
Симулација на Европски Парламент 2019
Симулација на Европски Парламент 2019

   Гимназијалците, по тринаесетти пат, делегати на Европски Парламент

Нешто лично
26 Мај 2019
„Лавиринт на младоста“ дебитантска книга со поезија на Елена Ангелеска
„Лавиринт на младоста“ дебитантска книга со поезија на Елена Ангелеска

   Елена Ангелеска, матурантка при СОУ Гимназија „Мирче Ацев'“ - Прилеп, ја издава својата прва книга поезија

23 Мај 2019
Интервју со Леона Митреска
Интервју со Леона Митреска

   Леона Митреска е матурантка во прилепската Гимназија. Се занимава со глума и досега има глумено во неколку театарски претстави.

06 Мај 2019
Интервју со Матеа Талеска
Интервју со Матеа Талеска

   Матеа Талеска е матурантка во прилепската Гимназија. Активно се занимава со карате и зад себе има бројни успеси во овој спорт

12 Ное 2017
Хемијата низ војните
Хемијата низ војните

   Историјат на бојните отрови. Еко содржина за примената на хемијата во војните и последиците по луѓето, животните и растенијата.

Гимфест
гим-фест
gimfest 2018
gimfest 2017
gimfest 2016
гим-фест
gimfest
gim-fest
гимфест
Нешто задолжително

Контакт:

Средно општинско училиште

ГИМНАЗИЈА „МИРЧЕ АЦЕВ“ - Прилеп

Ул.„Прилепски бранители“

бр. 96а

7500 Прилеп

тел/факс: ++38948425841

e-mail контактГимназијата на:


facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

 

Контакт форма:Пресметај:Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2020
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија