МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Хуманитарен настан по повод Денот на вљубените, за помош на социјално загрозени лица

 svv

   Хуманитарниот сектор при СОУ Гимназија „Мирче Ацев” – Прилеп организира хуманитарен настан по повод Денот на вљубените, со цел да се помогне на социјално загрозени лица.
    Настанот ќе се одржи на 13 февруари 2021 година, со почеток од 11:00 часот на Градски плоштад – Прилеп.

   Под мотото „Хуманоста во прегратките на љубовта” ќе биде поставен штанд со изработки од страна на членовите на хуманитарниот сектор.

 

Напомена:

Задолжително почитување на мерките за заштита од Ковид-19!
Задолжително носење на заштитна опрема и социјално дистанцирање!

 

Координатор на хуманитарен сектор: Сара Соколоска


Објавено на: 12 Фев 2021

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија