МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Намалете го ризикот од инфекција со корона вирусот

   Поради опасноста од ширење на корона вирусот, Светската здравствена организација ги дава следните  препораки:

корона вирус
Корона вирус 2
заштита од корона вирус
корона вирус 4


Објавено на: 28 Фев 2020

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија