МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

 

Гимназијата „Мирче Ацев“ Прилеп, со новата фасада

     

   Првпат, од далечната 1949 година, Гимназијата „Мирче Ацев“ го менува својот надворешен изглед. Со реконструкцијата на покривот и со новата термо фасада, училиштето добива нов надворешен лик, а во исто време ја зголемува енергетската ефикасност со што ќе нуди подобри услови за реализација на наставата.

Фасадата на училиштето Фасадата на гимназијата

Фасада на училиштето Фасада на гимназијата

фасада на училиштето 


Објавено на: 20 Окт 2021

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија