МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

 

Гимназијата „Мирче Ацев“ Прилеп, продолжува со настава од далечина

     Поради обемните градежни активности со реконструкцијата на училиштето, учениците од прилепската Гимназија, уште два месеци ќе следат настава од далечина.
     Во училишниот објект, нема услови за реализација на наставата. Со привршувањето на градежните работи и кога учениците ќе бидат безбедни во училиштето, наставата ќе продолжи со нивно присуство во подновената Гимназија и во подобри услови.
  Следуваат повеќе фотографии од градежните активности во училиштето.

Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата Реновирање на училиштето Реновирање на Гимназијата


Објавено на: 22 Окт 2021

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија