МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Гимназијалците спасуваат човечки животи

   

   На 30.11. 2022 во просториите на Гимназијата се спроведе крводарителска акција. Гимназијалците во соработка со Црвениот крст ја покажаа својата хуманост и даруваа крв за да спасат нечиј живот.

крводарителство во гимназијата

крводарителство во гимназијата

крводарителство во гимназијата

крводарителство во гимназијата

крводарителство во гимназијата

крводарителство во гимназијата

крводарителство во гимназијата


Објавено на: 05 Дек 2022

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија