МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

По повод Светскиот ден за борба против сидата

 

   На први декември, во Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп, во соработка со Лајонс клуб Прилеп се одржа предавање на кое присутните ученици научија нешто повеќе за болеста сида. За заразните болести. превенцијата, пренесувањето и последиците од истите, учениците имаат можност да се запознаат на класните часови и преку други активности во училиштето. Една таква активност беше и оваа, на која предавачи беа докторите Македонка Зероска и Пеце Петрески.

predavanje-sida

predavanje-sida

predavanje-sida

predavanje-sida predavaci-nastavnici

site na predavanjeto


Објавено на: 01 Дек 2022

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија