МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Летен бесплатен курс по италијански јазик

leten kurs

   Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп во соработка со невладината Коалиција „Сега“ организира летен бесплатен курс по италијански јазик. Предавач е волонтерката Беатриче, млада наставничка по италијанска книжевност од Милано. На курсот може да се пријават сите заинтересирани ученици. Координатор на проектот е професорката по италијански јазик Габи Пацаноска.

   Еве ги и фотографиите од првиот час!

kurs po italijanski

kurs po italijanski

kurs po italijanski

kurs po italijanski


Објавено на: 05 Јун 2022

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија