МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Oбука за прва помош

   

   На 25.11.2022 година во просториите на Гимназијата се одржа обука за прва помош за учениците од прва до четврта година.

   Обуката ја организираше Црвениот крст а учениците внимателно следеа и имаа можност да пробаат практично да го спроведат наученото.

obuka prva pomosh

obuka prva pomosh

obuka prva pomosh

obuka prva pomosh

obuka prva pomosh


Објавено на: 04 Дек 2022

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија