МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Гимназијалците, први во ракомет

   
   Машката екипа од гимназијата „Мирче Ацев“ го освои првото место на општинскиот турнир во ракомет, во организација на Федерацијата на училишни спортови.

   На 17.11, со многу труд и дисциплина, гимназијалците беа поуспешни и ги надиграа екипите на останаите средни училишта од нашиов град.

   Гимназијата е секогаш во врвот на спортските успеси.

екипата во ракомет


Објавено на: 22 Ное 2022

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија