МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Eднократни стипендии на пет гимназијалци

   Прилепска Пиварница и оваа година, во чест и сеќавање на прерано загинатата гимназијалка Евалина, додели еднократни стипендии на пет гимназијалци од четврта година. Прилепска Пиварница ја доделува оваа еднократна стипендија со цел да им помогне на учениците во нивното понатамошно школување.
   Еднократна стипендија добија матурантите Петар Трајкоски, Анѓелина Вукосављевиќ, Елена Николоска, Јасна Савеска и Давор Котески.

stipendii pivara   Го поздравуваме ова хумано дело на Прилепска Пиварница која повеќе години на ваков начин го помага школувањето на учениците и ги мотивира, а на учениците им посакуваме многу успех во понатамошното школување.


Објавено на: 15 Мар 2022

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија