МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Второ место по англиски јазик

 

   На државниот натпревар по англиски јазик кој се одржа на 06.05.2023 во Скопје, во организација на ЕЛТАМ, Михаел Матески, ученик во III година, освои ВТОРО место.

доделување на наградата

   Браво и честитки за Михаел и неговиот ментор, професорката Панде Грабулоска Танеска.
   Им посакуваме многу понатамошни успеси!


Објавено на: 10 Мај 2023

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија