МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим
Регионален натпревар по хемија
 

Не за екстремизмот

   На регионалниот натпревар по хемија кој се одржа на 6-април 2019 во СОУ ГИМНАЗИЈА „МИРЧЕ АЦЕВ“- Прилеп учествуваа 14 ученици од прва, втора и трета година и според постигнатите резултати за учество на државниот натпревар се пласираа  следните ученици:

1.Виктор Костадиноски - прва година
2.Теодора Петреска - прва година
3.Бисера Николоска - прва година
1.Александар Петрески - втора година
2.Стефанија Секулоска - втора година
под менторство на проф. Ружа Ангелеска и учениците:
1.Сања Крстеска - втора година
2.Михаил Стојкоски - втора година
1.Викторија Дунимаглоска - трета година
под менторство на проф. Блаже Димески

Објавено на: 15 Апр 2019

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија