МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим
Пофалници и благодарници за гимназијалците

благодарници

   На ден 02.07.2019 година во Гимназијата „Мирче Ацев“ Директорот Димче Настоски, пред присутни професори и родители, им додели пофалници на сите ученици кои континуирано во текот на целата година имале одличен успех без ниту една четворка.
   Учениците кои претставувајќи ја нашата Гимназија постигнале високи резултати на државните и меѓународните натпревари добија благодарници.

blagodarnici

Доделување благодарници Доделување пофалници гимназија Прилеп Доделување на пофалници Прилеп

  Извештајот за одлични ученици и ученици кои ја претставувале нашата Гимназија и постигнале високи резултати може да го погледнете на следниов линк: ИЗВЕШТАЈ


Објавено на: 02 Јул 2019

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија