МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим
Прво место по македонски јазик и литература
 

prvo mesto makedonski jazik

   На државниот натпревар по македонски јазик и литература кој се одржа во Велес на 11.05. 2019 год. ученичката од трета година при СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Теона Ацеска го освои првото место.
   Ментор на Теона е професорката Мартина Вељаноска.


Објавено на: 13 Мај 2019

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија