МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим
Trash Fashion 2019

   На одбележувањето на светскиот ден за заштита на животната средина, 5-ти јуни, организиран од ОХО и Министерство за образование и наука според програмата за „Интеграција на еколошката едукација на македонскиот образовен систем, и оваа година на „Trash Fashion“ Скопје со своја креација од селектиран отпад учествуваше и Гимназијата „Мирче Ацев“ со тим од четворица ученици и креација на Лина Антоска под менторство на проф. Гордица Димитриевска Груеска.

Trash Fashion image

Trash Fashion creation


Објавено на: 16 Јун 2019

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија