МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo

ЕКО Работилница

 

   По повод  05-март Светски ден за заштеда на енергија, во С.О.У. Гимназија „Мирче Ацев“ се реализира ЕКО – РАБОТИЛНИЦА  на тема „Заштеда на енергија“  преку презентација и дебата за  корисни совети за заштеда на енергијата.
   Во работилницата учествуваат  ученици од  I, II, III и IV  год.
   Презентциите за работилницата ги изработија учениците: Алексоски Адријан од II-1 клас, Димитрова  Лилјана од II-1 клас, Везироски Арсениј  од III -5 клас и Христоска Анастазија од III-5 клас.

   Во работилницата беа вклучени и наставници од еко-одборот на Гимназијата: Снежана Тодорческа, Анкица Стеваноска Јанческа, Весна Михаиловска и училишниот педагог Светлана Барлакоска

Еко работилница гимназија Еко работилница гимназија прилеп

Еко работилница гимназија Мирче Ацев Прилеп Еко работилница во гимназија Мирче Ацев Прилеп


Објавено на: 13 Мар 2017

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2021
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија