МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

Хумана акција на прилепските гимназијалци

 

   Во петокот, на 09.09.2016год. Младинската организација при Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп, организираше хуманитарна забава. Забавата се одржа во „Кафе Вирус“. За забавата имаше голем интерес кај учениците и професорите, што се покажа со големата посетеност.

   Сите сретства собрани од настанот, заедно со сретствата кои ќе бидат собрани од планираниот спортски турнир, се наменети за настраданите семејства од поплавите во Скопје.

   И овојпат, учениците од Гимназијата ја покажаа својата хуманост на дело.

 

 


Фотографија: Бојан Илиески


Објавено на: 12 Сеп 2016

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија