MK | EN | FR | DE

logo
Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
 • gimnazija

  Нашето училиште

 • nagradi

  Успесите се наше секојдневие

 • vo opstina

  Во посета на Градоначалникот

 • gimfest

  ГИМФЕСТ - најдобриот училишен музички фестивал во Македонија

 • odbojka

  Ни нема рамни во одбојка

 • nagradi vo ucilisteto

  Освојуваме многу државни и меѓународни награди

 • procka

  Се забавуваме за Прочка

 • rock and roll

  Гимназискиот рок бенд

 • makedonium

  Го почитуваме минатото

 • fudbal

  Најдобри сме во фудбал

 • teatarska pretstava svejk

  Учествуваме во многу културни случувања во градот

 • nagradeni ucenici

  Математика, информатика, програмски јазици ...

 • gimnazijalci vo mtv

  Гимназијалците на МТВ

 • gimfest 2

  Гимназиска група игра модерен балет

 • gimnaziskiot hor

  Гимназискиот хор, најтрофеен хор во Македонија

 • karieren centar

  „Градиме кариера“ во гимназискиот кариерен центар

 • moda od otpadoci

  Креативноста на дело: "TrashFashion"

 • orkestar

  Гимназискиот оркестар

 • rok grupa

  Гимназиска музичка група

Гимназискиот календар за 2015 година


Објавено на 16.01.2015

 

Гимназијата на:

 

Други настани:Кокино и Пелинце низ објективот на гимназијалците
Кокино и Пелинце низ објективот на гимназијалците

Ученички парламент
Ученички парламент

Награда за драмата „Три писма“ во Република Грција
Награда за драмата „Три писма“ во Република Грција

Прво место за усно искажување на француски јазик
Прво место за усно искажување на француски јазик

Доделување на дипломите на овогодинешните матуранти
Доделување на дипломите на овогодинешните матуранти

Со „Три писма“ во Република Грција
Со „Три писма“ во Република Грција

Аларм за природата 2018
Аларм за природата 2018

Нови успеси по ликовна уметност
Нови успеси по ликовна уметност

Погледни повеќе настани во нашата WWW архива >>

 
 
Оди најгоре