МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

„Извидници“ е интересен проект по историја,
изработен од ученичката Милена Спиркоска

   Извидниците се луѓе кои го сакаат дружењето, ја сакаат природата, хумани се и помагаат секому и секаде. Многу гимназијалци се членови на извидничкото движење. Една од нив е и Милена Спиркоска, која во овој период од дома му посвети внимание на извидништвото. Милена изработи видео проект за историјатот на извидништвото во светот, во Македонија и во нашиот град.


Објавено на: 23 Апр 2020

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија