МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

За животот во Кина за време на пандемијата
разговараат Ања Еклер со Александра Ацеска

   Александра Ацеска е поранешна ученичка во гимназијата „Мирче Ацев“ која животот ја однел во Кина, токму во периодот кога таму се рашири пандемијата со корона вирусот. Како ги минувала деновите во карантин, кои мерки ги презеле кинеските власти, што се случувало во градот кај што живее и што ни препорачува Александра погледнете од видео - интервјуто кое со неа го направи Ања Еклер, ученичка во трета година во нашата Гимназија.


Објавено на: 19 Мар 2020

 Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија