МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
биди гим

 

Петта театарска премиера на прилепската Гимназија

 

Pokana Покана за театарска претстава

Недела 10.12.2017 година.
Театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп
Почеток во 19:30 Ч


Објавено на: 20 Дек 2017

 

Други настаниСите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2023
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија