МК  |  EN  |  FR  |  DE  

гимназија

Средно општинско училиште

Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Официјална веб страна на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
facebook logo tviter logo youtube logo vikipedija logo
Архива на настани

Гимназијалците успешни и во полето на филмот

Ажурирано на: 11 Јул 2024
Објавено на: 11 Јул 2024
--------------------------

Никола Бонески и Иван Јованоски - првенци на генерацијата

Ажурирано на: 21 Јун 2024
Објавено на: 15 Јун 2024
--------------------------

Две први места за нашите гимназијалци, најдобрите хемичари во Македонија

Ажурирано на: 13 Јун 2024
Објавено на: 13 Јун 2024
--------------------------

Пет први награди на државниот натпревар по музичка уметност!

Ажурирано на: 12 Јун 2024
Објавено на: 12 Јун 2024
--------------------------

Македонистите - двојни државни шампиони

Ажурирано на: 05 Јун 2024
Објавено на: 05 Јун 2024
--------------------------

Осум награди на државниот натпревар по биологија

Ажурирано на: 21 Мај 2024
Објавено на: 19 Мај 2024
--------------------------

Прилепските гимназијалци државни прваци по географија

Ажурирано на: 21 Мај 2024
Објавено на: 18 Мај 2024
--------------------------

Златен медал за роботика, за гимназијалецот Иван Јованоски

Ажурирано на: 27 Апр 2024
Објавено на: 27 Апр 2024
--------------------------

Гимназијалците постигнаа уште еден голем успех по физика

Ажурирано на: 26 Апр 2024
Објавено на: 26 Апр 2024
--------------------------

Гимназијалците го одбележаа Денот на планетата Земја

Ажурирано на: 26 Апр 2024
Објавено на: 24 Апр 2024
--------------------------

Браво за Благој! Повторно прво место.

Ажурирано на: 25 Апр 2024
Објавено на: 25 Апр 2024
--------------------------

Две први места на регионалниот натпревар по англиски јазик

Ажурирано на: 17 Апр 2024
Објавено на: 17 Апр 2024
--------------------------

Бронзен медал на Македонската математичка олимпијада

Ажурирано на: 15 Апр 2024
Објавено на: 15 Апр 2024
--------------------------

Гимназијалките во самиот врв на натпреварот по македонски јазик

Ажурирано на: 13 Апр 2024
Објавено на: 13 Апр 2024
--------------------------

Гимназијалците со нови успеси по физика

Ажурирано на: 11 Апр 2024
Објавено на: 11 Апр 2024
--------------------------

Математичари - браво!

Ажурирано на: 09 Апр 2024
Објавено на: 09 Апр 2024
--------------------------

Еко конкурс

Ажурирано на: 06 Апр 2024
Објавено на: 06 Апр 2024
--------------------------

Врвен успех на државниот натпревар по информатика

Ажурирано на: 27 Мар 2024
Објавено на: 27 Мар 2024
--------------------------

Активности за денот на екологијата

Ажурирано на: 27 Мар 2024
Објавено на: 27 Мар 2024
--------------------------

Гимназијалците успешни на натпреварот по хемија

Ажурирано на: 23 Мар 2024
Објавено на: 23 Мар 2024
--------------------------

Осум награди на регионалниот натпревар по биологија

Ажурирано на: 23 Мар 2024
Објавено на: 23 Мар 2024
--------------------------

AUTOUR DU MONDE - ученички весник на француски јазик

Ажурирано на: 22 Мар 2024
Објавено на: 22 Мар 2024
--------------------------

Гимназијата домаќин на општинскиот натпревар по англиски јазик

Ажурирано на: 19 Мар 2024
Објавено на: 19 Мар 2024
--------------------------

Креативните гимназијалци со две награди за најдобра маска

Ажурирано на: 19 Мар 2024
Објавено на: 19 Мар 2024
--------------------------

Успесите по информатика продолжуваат и оваа година

Ажурирано на: 19 Мар 2024
Објавено на: 19 Мар 2024
--------------------------

Нов успех на Петар Мирчевски

Ажурирано на: 09 Мар 2024
Објавено на: 09 Мар 2024
--------------------------

Одлични резултати на регионалниот натпревар по математика во Битола

Ажурирано на: 09 Мар 2024
Објавено на: 09 Мар 2024
--------------------------

Велосипеди

Ажурирано на: 08 Фев 2024
Објавено на: 08 Фев 2024
--------------------------

Прва, втора, трета награда и четри пофалници за гимназијалците

Ажурирано на: 03 Фев 2024
Објавено на: 03 Фев 2024
--------------------------

По осми пат се реализира хуманитарната акција „Еден поинаков ден“

Ажурирано на: 11 Јан 2024
Објавено на: 11 Јан 2024
--------------------------

Со низа активности, Гимназијата го одбележа својот патронен празник

Ажурирано на: 07 Јан 2024
Објавено на: 06 Јан 2024
--------------------------

Поетска вечер „Божилак“

Ажурирано на: 30 Дек 2023
Објавено на: 30 Дек 2023
--------------------------

Две втори места за лични творби

Ажурирано на: 24 Дек 2023
Објавено на: 24 Дек 2023
--------------------------

Поблиски до италијанската уметност и култура

Ажурирано на: 24 Дек 2023
Објавено на: 24 Дек 2023
--------------------------

Две први и едно второ место на меѓународниот натпревар по латински јазик

Ажурирано на: 22 Дек 2023
Објавено на: 22 Дек 2023
--------------------------

Прво место на државнoто првенство во шах

Ажурирано на: 22 Дек 2023
Објавено на: 22 Дек 2023
--------------------------

Државен шампион и вицешампион на натпреварот по Македонски јазик и литература

Ажурирано на: 20 Дек 2023
Објавено на: 20 Дек 2023
--------------------------

Три награди за рецитирање

Ажурирано на: 13 Дек 2023
Објавено на: 13 Дек 2023
--------------------------

Трето и четврто место во стрелаштво

Ажурирано на: 09 Дек 2023
Објавено на: 09 Дек 2023
--------------------------

Гимназиско кино

Ажурирано на: 08 Дек 2023
Објавено на: 07 Дек 2023
--------------------------

Гимназијалци со нови знаења од областа на физиката

Ажурирано на: 04 Дек 2023
Објавено на: 04 Дек 2023
--------------------------

Бронзен медал за гимназијалецот Благој Рујаноски Стојановски

Ажурирано на: 29 Ное 2023
Објавено на: 29 Ное 2023
--------------------------

Предавање за гимназијалците од Д-р Марилена Стреид Бианки

Ажурирано на: 23 Ное 2023
Објавено на: 23 Ное 2023
--------------------------

Шампионски ракометен поход на гимназијалците

Ажурирано на: 22 Ное 2023
Објавено на: 21 Ное 2023
--------------------------

Прво и второ место за македонистите

Ажурирано на: 20 Ное 2023
Објавено на: 20 Ное 2023
--------------------------

Браво за младите физичари од гимназијата „Мирче Ацев“

Ажурирано на: 18 Ное 2023
Објавено на: 18 Ное 2023
--------------------------

Гимназијалци во посета на Витаминка

Ажурирано на: 11 Ное 2023
Објавено на: 11 Ное 2023
--------------------------

Дисеминација на Еразмус+ проект

Ажурирано на: 28 Окт 2023
Објавено на: 28 Окт 2023
--------------------------

Во гимназијата се одржа работилница на француски јазик

Ажурирано на: 25 Окт 2023
Објавено на: 25 Окт 2023
--------------------------

Избрани се телата и органите на Ученичкиот парламент

Ажурирано на: 12 Окт 2023
Објавено на: 12 Окт 2023
--------------------------

Во гимназијата, одбележан беше светскиот ден на учителот

Ажурирано на: 05 Окт 2023
Објавено на: 05 Окт 2023
--------------------------

Правила за надворешниот изглед на учениците

Ажурирано на: 28 Сеп 2023
Објавено на: 24 Сеп 2023
--------------------------

Петта средба од транснациналниот проект Chemical Dancing Models

Ажурирано на: 27 Сеп 2023
Објавено на: 27 Сеп 2023
--------------------------

Среќно матуранти!

Ажурирано на: 12 Авг 2023
Објавено на: 12 Авг 2023
--------------------------

Учениците од Гимназија „Мирче Ацев“ победија на натпреварот за вселената

Ажурирано на: 15 Јун 2023
Објавено на: 15 Јун 2023
--------------------------

Девет награди на државниот натпревар по биологија

Ажурирано на: 02 Јун 2023
Објавено на: 02 Јун 2023
--------------------------

Гимназијалците од „Мирче Ацев“ со најмногу награди по географија

Ажурирано на: 02 Јун 2023
Објавено на: 27 Мај 2023
--------------------------

Продолжуваат успесите по хемија

Ажурирано на: 28 Мај 2023
Објавено на: 28 Мај 2023
--------------------------

Четврта средба на транснационалниот проект „Chemical Dancing Models“

Ажурирано на: 24 Мај 2023
Објавено на: 24 Мај 2023
--------------------------

Гимназијалците, победници на државниот натпревар по музичка уметност

Ажурирано на: 24 Мај 2023
Објавено на: 24 Мај 2023
--------------------------

Генерацијата 2020/2024 во Италија

Ажурирано на: 18 Мај 2023
Објавено на: 18 Мај 2023
--------------------------

Второ место по англиски јазик

Ажурирано на: 10 Мај 2023
Објавено на: 10 Мај 2023
--------------------------

Прва награда на државниот натпревар по биологија

Ажурирано на: 04 Мај 2023
Објавено на: 04 Мај 2023
--------------------------

Второ место за идните политичари од гимназиските клупи

Ажурирано на: 04 Мај 2023
Објавено на: 04 Мај 2023
--------------------------

Рецитираме и пееме на македонски

Ажурирано на: 03 Мај 2023
Објавено на: 03 Мај 2023
--------------------------

Сребрен медал по информатика

Ажурирано на: 01 Мај 2023
Објавено на: 01 Мај 2023
--------------------------

Трето место на државниот натпревар по француски јазик

Ажурирано на: 29 Апр 2023
Објавено на: 29 Апр 2023
--------------------------

Огромен успех на гимназијалецот Петар Мирчевски

Ажурирано на: 21 Апр 2023
Објавено на: 20 Апр 2023
--------------------------

Гимназијалците го посетија прилепскиот музеј

Ажурирано на: 18 Апр 2023
Објавено на: 18 Апр 2023
--------------------------

Италијанска делегација ја посети нашата Гимназија

Ажурирано на: 13 Апр 2023
Објавено на: 13 Апр 2023
--------------------------

Доминација на гимназијалците на натпреварот по географија

Ажурирано на: 12 Апр 2023
Објавено на: 12 Апр 2023
--------------------------

Трета награда на државниот натпревар по математика

Ажурирано на: 11 Апр 2023
Објавено на: 11 Апр 2023
--------------------------

Успеси на регионалниот натпревар по англиски јазик

Ажурирано на: 11 Апр 2023
Објавено на: 11 Апр 2023
--------------------------

Имам став

Ажурирано на: 31 Мар 2023
Објавено на: 31 Мар 2023
--------------------------

Браво за информатичарите!

Ажурирано на: 27 Мар 2023
Објавено на: 27 Мар 2023
--------------------------

Гимназијалците за Денот на Франкофонијата

Ажурирано на: 23 Мар 2023
Објавено на: 22 Мар 2023
--------------------------

Гимназијалците по повод Денот на пролетта

Ажурирано на: 22 Мар 2023
Објавено на: 22 Мар 2023
--------------------------

Гимназијалците, успешни на регионалниот натпревар по информатика

Ажурирано на: 20 Мар 2023
Објавено на: 14 Мар 2023
--------------------------

Одлични резултати на натпреварот по англиски јазик

Ажурирано на: 18 Мар 2023
Објавено на: 18 Мар 2023
--------------------------

Гимназијалците одлични на регионалниот натпревар по математика

Ажурирано на: 07 Мар 2023
Објавено на: 07 Мар 2023
--------------------------

Одлични резултати на натпреварот по хемија

Ажурирано на: 05 Мар 2023
Објавено на: 05 Мар 2023
--------------------------

За Денот на ретките болести

Ажурирано на: 04 Мар 2023
Објавено на: 04 Мар 2023
--------------------------

Уште еден голем успех во шах на Матеј Звездакоски

Ажурирано на: 01 Мар 2023
Објавено на: 28 Фев 2023
--------------------------

Меѓусебна комуникација кај учениците во училиштето

Ажурирано на: 01 Мар 2023
Објавено на: 24 Фев 2023
--------------------------

Употребата на стандардниот јазик во наставата

Ажурирано на: 23 Фев 2023
Објавено на: 23 Фев 2023
--------------------------

Гимназијалци во Собранието на Република Македонија

Ажурирано на: 07 Фев 2023
Објавено на: 07 Фев 2023
--------------------------

Трета средба на транснационалниот проект Chemical Dancing Models

Ажурирано на: 25 Јан 2023
Објавено на: 25 Јан 2023
--------------------------

Уметници од гимназиските клупи

Ажурирано на: 23 Јан 2023
Објавено на: 23 Јан 2023
--------------------------

Гимназијата го одбележа патрониот празник

Ажурирано на: 14 Јан 2023
Објавено на: 07 Јан 2023
--------------------------

По седми пат се реализира хумана акција „Еден поинаков ден“

Ажурирано на: 11 Јан 2023
Објавено на: 10 Јан 2023
--------------------------

Пет награди на литературен конкурс

Ажурирано на: 31 Дек 2022
Објавено на: 31 Дек 2022
--------------------------

Петардите ги уништуваат празниците

Ажурирано на: 31 Дек 2022
Објавено на: 31 Дек 2022
--------------------------

Поетска вечер „Со љубов за Рацин“

Ажурирано на: 25 Дек 2022
Објавено на: 25 Дек 2022
--------------------------

Сребрен медал во шах, за Матеј Звездакоски

Ажурирано на: 12 Дек 2022
Објавено на: 12 Дек 2022
--------------------------

Насилно и ненасилно однесување

Ажурирано на: 11 Дек 2022
Објавено на: 06 Дек 2022
--------------------------

Предавање за сида

Ажурирано на: 11 Дек 2022
Објавено на: 01 Дек 2022
--------------------------

Гимназијалците спасуваат човечки животи

Ажурирано на: 05 Дек 2022
Објавено на: 05 Дек 2022
--------------------------

Oбука за прва помош

Ажурирано на: 04 Дек 2022
Објавено на: 04 Дек 2022
--------------------------

Прво место во стрелаштво

Ажурирано на: 27 Ное 2022
Објавено на: 27 Ное 2022
--------------------------

Промоција на ученик правобранител и неговиот тим

Ажурирано на: 27 Ное 2022
Објавено на: 27 Ное 2022
--------------------------

Гимназијалците, први во ракомет

Ажурирано на: 22 Ное 2022
Објавено на: 22 Ное 2022
--------------------------

Четири награди на литературен конкурс

Ажурирано на: 10 Ное 2022
Објавено на: 10 Ное 2022
--------------------------

Италијанска уметност од гледна точка на учениците од 21 век

Ажурирано на: 01 Ное 2022
Објавено на: 01 Ное 2022
--------------------------

Активности по повод неделата на детето

Ажурирано на: 22 Окт 2022
Објавено на: 22 Окт 2022
--------------------------

Конференција „Младинско е-учество за подобра заедница“

Ажурирано на: 18 Окт 2022
Објавено на: 18 Окт 2022
--------------------------

Поранешни гимназијалци, донираа клима уред за училиштето

Ажурирано на: 25 Јун 2022
Објавено на: 25 Јун 2022
--------------------------

Летен бесплатен курс по италијански јазик

Ажурирано на: 05 Јун 2022
Објавено на: 05 Јун 2022
--------------------------

Првa и вторa награда на државниот натпревар по хемија

Ажурирано на: 01 Јун 2022
Објавено на: 01 Јун 2022
--------------------------

Трето место на државниот натпревар по биологија

Ажурирано на: 01 Јун 2022
Објавено на: 01 Јун 2022
--------------------------

Прво место на државниот натпревар "Chanson francophone"

Ажурирано на: 23 Мај 2022
Објавено на: 23 Мај 2022
--------------------------

Гимназиската машка кошаркарска екипа, трето место во Македонија!

Ажурирано на: 21 Мај 2022
Објавено на: 21 Мај 2022
--------------------------

Гимназијалците, успешни на регионалниот натпревар по хемија

Ажурирано на: 21 Мај 2022
Објавено на: 21 Мај 2022
--------------------------

Победници на регионалниот натпревар по англиски јазик

Ажурирано на: 18 Мај 2022
Објавено на: 18 Мај 2022
--------------------------

Гимназијалците, победници на регионалниот и државниот натпревар по географија

Ажурирано на: 17 Мај 2022
Објавено на: 17 Мај 2022
--------------------------

Гимназијалците ја продолжија традицијата. Се реализира уште една ораторска вечер

Ажурирано на: 07 Апр 2022
Објавено на: 07 Апр 2022
--------------------------

Општински натпревар по англиски јазик

Ажурирано на: 28 Мар 2022
Објавено на: 28 Мар 2022
--------------------------

Chemical Dancing Models

Ажурирано на: 28 Мар 2022
Објавено на: 28 Мар 2022
--------------------------

Eднократна стипендија на пет гимназијалци

Ажурирано на: 15 Мар 2022
Објавено на: 15 Мар 2022
--------------------------

Четири медали на државното првенство во скијање

Ажурирано на: 02 Мар 2022
Објавено на: 02 Мар 2022
--------------------------

ПАМЕТНА СУШАРА ЗА ТУТУН, ЧАЈ И ДРУГИ БИЛКИ

Ажурирано на: 25 Фев 2022
Објавено на: 25 Фев 2022
--------------------------

Премиерот во посета на реновираната гимназија

Ажурирано на: 31 Јан 2022
Објавено на: 31 Јан 2022
--------------------------

Традиционална хуманитарна акција „Еден поинаков ден“

Ажурирано на: 09 Јан 2022
Објавено на: 09 Јан 2022
--------------------------

Празнични честитки на француски јазик

Ажурирано на: 07 Јан 2022
Објавено на: 07 Јан 2022
--------------------------

79 Години од загинувањето на Мирче Ацев

Ажурирано на: 05 Јан 2022
Објавено на: 05 Јан 2022
--------------------------

Трето место на државниот натпревар за најдобар есеј

Ажурирано на: 03 Јан 2022
Објавено на: 03 Јан 2022
--------------------------

Поетска вечер „100 години Блаже Конески“

Ажурирано на: 19 Дек 2021
Објавено на: 19 Дек 2021
--------------------------

Светски ден на детето, 20 ноември

Ажурирано на: 20 Ное 2021
Објавено на: 20 Ное 2021
--------------------------

Гимназијалецот Давид Димовски, на олимпијада во Кина

Ажурирано на: 03 Ное 2021
Објавено на: 03 Ное 2021
--------------------------

Уште два месеци настава од далечина

Ажурирано на: 22 Окт 2021
Објавено на: 22 Окт 2021
--------------------------

Гимназијата „Мирче Ацев“ - Прилеп, со нова, термо фасада

Ажурирано на: 20 Окт 2021
Објавено на: 20 Окт 2021
--------------------------

Ненад Кулески, нов претседател на Ученичкиот парламент

Ажурирано на: 13 Окт 2021
Објавено на: 13 Окт 2021
--------------------------

Осми септември, Ден на независноста

Ажурирано на: 07 Сеп 2021
Објавено на: 07 Сеп 2021
--------------------------

Второ место на државниот натпревар по биологија

Ажурирано на: 30 Јун 2021
Објавено на: 30 Јун 2021
--------------------------

Матеј Звездакоски, државен првак во шах

Ажурирано на: 29 Јун 2021
Објавено на: 29 Јун 2021
--------------------------

Успех на регионалниот натпревар по хемија

Ажурирано на: 05 Јун 2021
Објавено на: 05 Јун 2021
--------------------------

Невиден успех по географија

Ажурирано на: 12 Мај 2021
Објавено на: 12 Мај 2021
--------------------------

Нови успеси на гимназијалците на натпреварoт по хемија

Ажурирано на: 12 Мај 2021
Објавено на: 12 Мај 2021
--------------------------

Имаме ли сите иста шанса

Ажурирано на: 05 Мај 2021
Објавено на: 05 Мај 2021
--------------------------

Успеси на олимпијадата по информатика

Ажурирано на: 29 Апр 2021
Објавено на: 29 Апр 2021
--------------------------

Гимназијалците успешни и на регионалниот натпревар по англиски јазик

Ажурирано на: 21 Апр 2021
Објавено на: 21 Апр 2021
--------------------------

Одлични резултати по англиски јазик

Ажурирано на: 21 Апр 2021
Објавено на: 24 Мар 2021
--------------------------

Браво за информатичарите

Ажурирано на: 25 Мар 2021
Објавено на: 25 Мар 2021
--------------------------

Посета на Основниот Суд - Прилеп

Ажурирано на: 22 Мар 2021
Објавено на: 22 Мар 2021
--------------------------

Турнир во пинг-понг

Ажурирано на: 22 Мар 2021
Објавено на: 22 Мар 2021
--------------------------

Рецитирање од далечина

Ажурирано на: 12 Мар 2021
Објавено на: 11 Мар 2021
--------------------------

Соработка со Институтот „Конфуциј“

Ажурирано на: 28 Фев 2021
Објавено на: 28 Фев 2021
--------------------------

Гимназијалци изработија филм за Методија Андонов Ченто

Ажурирано на: 06 Фев 2021
Објавено на: 06 Фев 2021
--------------------------

ГИМ - училишен весник бр.2

Ажурирано на: 11 Јан 2021
Објавено на: 11 Јан 2021
--------------------------

По петти пат хуманитарна акција „Еден поинаков ден“

Ажурирано на: 07 Јан 2021
Објавено на: 06 Јан 2021
--------------------------

Свежо цвеќе за Мирче Ацев

Ажурирано на: 05 Јан 2021
Објавено на: 05 Јан 2021
--------------------------

За херојот Мирче Ацев

Ажурирано на: 04 Јан 2021
Објавено на: 04 Јан 2021
--------------------------

ГИМ - училишен весник бр.1

Ажурирано на: 21 Ное 2020
Објавено на: 21 Ное 2020
--------------------------

Награда за физичарите иноватори при СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Ажурирано на: 07 Јул 2020
Објавено на: 07 Јул 2020
--------------------------

За генерацијата матуранти 2019/2020

Ажурирано на: 30 Јун 2020
Објавено на: 29 Јун 2020
--------------------------

Во чест на Гоце Делчев, Пере Тошев и солунските атентатори

Ажурирано на: 05 Мај 2020
Објавено на: 03 Мај 2020
--------------------------

Гимназијалците домаќини во првиот дел на RYCO проектот

Ажурирано на: 03 Мај 2020
Објавено на: 29 Апр 2020
--------------------------

Трибина за социјалните мрежи

Ажурирано на: 19 Фев 2020
Објавено на: 18 Фев 2020
--------------------------

Само дома си е дома

Ажурирано на: 31 Јан 2020
Објавено на: 01 Јан 2020
--------------------------

Троен празник на Гимназијата „Мирче Ацев“

Ажурирано на: 27 Јан 2020
Објавено на: 25 Јан 2020
--------------------------

Еден поинаков ден

Ажурирано на: 30 Дек 2019
Објавено на: 30 Дек 2019
--------------------------

POP UP фестивал

Ажурирано на: 27 Дек 2019
Објавено на: 27 Дек 2019
--------------------------

Две први места за Нина Насеска

Ажурирано на: 16 Дек 2019
Објавено на: 16 Дек 2019
--------------------------

Интеркултурна размена во Швајцарија

Ажурирано на: 16 Дек 2019
Објавено на: 16 Дек 2019
--------------------------

Симулација на Европски Парламент 2019

Ажурирано на: 15 Дек 2019
Објавено на: 15 Дек 2019
--------------------------

Победи во стрелаштво и во шах

Ажурирано на: 10 Дек 2019
Објавено на: 10 Дек 2019
--------------------------

Нови успеси по географија и по хемија

Ажурирано на: 05 Дек 2019
Објавено на: 05 Дек 2019
--------------------------

Награди за гимназијалците по повод месецот на книгата

Ажурирано на: 25 Ное 2019
Објавено на: 23 Ное 2019
--------------------------

Правобранителите за учениците

Ажурирано на: 25 Ное 2019
Објавено на: 21 Ное 2019
--------------------------

Интегриран час на тема ''L’Italia, regioni e citta''

Ажурирано на: 25 Ное 2019
Објавено на: 16 Ное 2019
--------------------------

Прво место на натпревар по француски јазик

Ажурирано на: 25 Ное 2019
Објавено на: 23 Мај 2019
--------------------------

Втора награда за литературна творба

Ажурирано на: 12 Ное 2019
Објавено на: 12 Ное 2019
--------------------------

Теона Ацеска освои трето место на натпреварот по италијански јазик

Ажурирано на: 11 Ное 2019
Објавено на: 11 Ное 2019
--------------------------

Избор на Претседател на Ученичкиот парламент

Ажурирано на: 21 Окт 2019
Објавено на: 21 Окт 2019
--------------------------

Oдбележување на Светскиот ден на храната

Ажурирано на: 16 Окт 2019
Објавено на: 16 Окт 2019
--------------------------

Гимназија „Мирче Ацев“, матуранти 2019

Ажурирано на: 27 Авг 2019
Објавено на: 18 Авг 2019
--------------------------

Пофалници и благодарници за гимназијалците

Ажурирано на: 02 Јул 2019
Објавено на: 02 Јул 2019
--------------------------

Врвни уметнички остварувања

Ажурирано на: 19 Јун 2019
Објавено на: 19 Јун 2019
--------------------------

Trash Fashion 2019

Ажурирано на: 16 Јун 2019
Објавено на: 16 Јун 2019
--------------------------

Ресурсен пакет за ученичко учество и заштита на детските права

Ажурирано на: 14 Јун 2019
Објавено на: 12 Јун 2019
--------------------------

Максимални 100 бода за хорот, прво и второ место за солистите

Ажурирано на: 14 Јун 2019
Објавено на: 31 Мај 2019
--------------------------

Хемичарите на врвот

Ажурирано на: 14 Јун 2019
Објавено на: 28 Мај 2019
--------------------------

Прво место за писмен состав по француски јазик

Ажурирано на: 14 Јун 2019
Објавено на: 27 Мар 2018
--------------------------

Гимназискиот тим, победник на натпреварот по прва помош

Ажурирано на: 25 Мај 2019
Објавено на: 25 Мај 2019
--------------------------

Проект на гимназијата „Мирче Ацев“ презентиран во Турција

Ажурирано на: 23 Мај 2019
Објавено на: 23 Мај 2019
--------------------------

Трето место за најдобар медиумски производ

Ажурирано на: 23 Мај 2019
Објавено на: 23 Мај 2019
--------------------------

Аплаузот и овациите, најголема награда за гимназијалците

Ажурирано на: 15 Мај 2019
Објавено на: 14 Мај 2019
--------------------------

Прво место по македонски јазик и литература

Ажурирано на: 13 Мај 2019
Објавено на: 13 Мај 2019
--------------------------

Гимназијалките - второ место во ракомет

Ажурирано на: 13 Мај 2019
Објавено на: 12 Мај 2019
--------------------------

Гимназијалката Симона Тошеска, државен првак по германски јазик

Ажурирано на: 30 Апр 2019
Објавено на: 30 Апр 2019
--------------------------

Музички успеси на гимназијалците

Ажурирано на: 30 Апр 2019
Објавено на: 29 Апр 2019
--------------------------

Гимназијалците ја посетија „Витаминка“ АД

Ажурирано на: 22 Апр 2019
Објавено на: 22 Апр 2019
--------------------------

Осум гимназијалци се пласираа за државниот натпревар по хемија

Ажурирано на: 17 Апр 2019
Објавено на: 15 Апр 2019
--------------------------

Два златни медали за прилепските гимназијалци

Ажурирано на: 15 Апр 2019
Објавено на: 15 Апр 2019
--------------------------

ГИМФЕСТ 2019 - Мега музички спектакл на нашата Гимназија

Ажурирано на: 10 Апр 2019
Објавено на: 10 Апр 2019
--------------------------

„НЕ!“ на онлајн екстремизмот и радикализацијата

Ажурирано на: 05 Апр 2019
Објавено на: 05 Апр 2019
--------------------------

Одбележување на „Виолетовиот ден“

Ажурирано на: 27 Мар 2019
Објавено на: 27 Мар 2019
--------------------------

Трето место на „RoboMac“

Ажурирано на: 27 Мар 2019
Објавено на: 27 Мар 2019
--------------------------

Прво место на државниот натпревар по информатика

Ажурирано на: 25 Мар 2019
Објавено на: 25 Мар 2019
--------------------------

На Денот на екологијата

Ажурирано на: 22 Мар 2019
Објавено на: 22 Мар 2019
--------------------------

Прослава на Франкофонијата во Прилеп

Ажурирано на: 21 Мар 2019
Објавено на: 20 Мар 2019
--------------------------

Креирај убавина, креирај среќа

Ажурирано на: 13 Мар 2019
Објавено на: 13 Мар 2019
--------------------------

Осмомартовски хуманитарен турнир

Ажурирано на: 12 Мар 2019
Објавено на: 12 Мар 2019
--------------------------

Книжевна средба на Сара Жислер

Ажурирано на: 12 Мар 2019
Објавено на: 12 Мар 2019
--------------------------

Колку е загаден Прилеп?

Ажурирано на: 08 Фев 2019
Објавено на: 08 Фев 2019
--------------------------

Патронат на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп

Ажурирано на: 06 Јан 2019
Објавено на: 06 Јан 2019
--------------------------

Убавините на природата

Ажурирано на: 02 Јан 2019
Објавено на: 02 Јан 2019
--------------------------

Љубовден

Ажурирано на: 29 Дек 2018
Објавено на: 28 Дек 2018
--------------------------

Барем на миг да им подариме љубов

Ажурирано на: 29 Дек 2018
Објавено на: 28 Дек 2018
--------------------------

Трето место за најдобар есеј

Ажурирано на: 26 Дек 2018
Објавено на: 26 Дек 2018
--------------------------

Трето место за Леона

Ажурирано на: 26 Дек 2018
Објавено на: 26 Дек 2018
--------------------------

Одбележување на „Светскиот ден на детето“

Ажурирано на: 20 Дек 2018
Објавено на: 21 Ное 2018
--------------------------

Хуманитарен турнир во одбојка 2018

Ажурирано на: 19 Дек 2018
Објавено на: 19 Дек 2018
--------------------------

Гимназијалците, најдобри рецитатори и поети

Ажурирано на: 19 Дек 2018
Објавено на: 14 Ное 2018
--------------------------

Гимназијалците, државни прваци во стрелаштво

Ажурирано на: 06 Дек 2018
Објавено на: 05 Дек 2018
--------------------------

Успеси по хемија и географија на „Месецот на науката“

Ажурирано на: 06 Дек 2018
Објавено на: 30 Ное 2018
--------------------------

Посета на институтот за тутун

Ажурирано на: 16 Ное 2018
Објавено на: 15 Ное 2018
--------------------------

Прозорец кон италијанскиот филм

Ажурирано на: 01 Ное 2018
Објавено на: 01 Ное 2018
--------------------------

Кокино и Пелинце низ објективот на гимназијалците

Ажурирано на: 17 Окт 2018
Објавено на: 17 Окт 2018
--------------------------

Ученички парламент

Ажурирано на: 15 Окт 2018
Објавено на: 15 Окт 2018
--------------------------

Награда за драмата „Три писма“ во Република Грција

Ажурирано на: 03 Окт 2018
Објавено на: 03 Окт 2018
--------------------------

Прво место за усно искажување на француски јазик

Ажурирано на: 25 Сеп 2018
Објавено на: 25 Сеп 2018
--------------------------

Доделување на дипломите на овогодинешните матуранти

Ажурирано на: 08 Сеп 2018
Објавено на: 20 Авг 2018
--------------------------

Со „Три писма“ во Република Грција

Ажурирано на: 08 Сеп 2018
Објавено на: 19 Авг 2018
--------------------------

Аларм за природата 2018

Ажурирано на: 08 Сеп 2018
Објавено на: 06 Јул 2018
--------------------------

Нови успеси по ликовна уметност

Ажурирано на: 08 Сеп 2018
Објавено на: 06 Јул 2018
--------------------------

Втора интеркултурна размена во Троген, Швајцарија

Ажурирано на: 27 Јун 2018
Објавено на: 10 Мај 2018
--------------------------

Два сребрени и два бронзени медали на Кенгур 2018

Ажурирано на: 23 Јун 2018
Објавено на: 23 Јун 2018
--------------------------

Поетска вечер на странски јазици

Ажурирано на: 11 Јун 2018
Објавено на: 11 Јун 2018
--------------------------

Први по прва помош

Ажурирано на: 15 Мај 2018
Објавено на: 15 Мај 2018
--------------------------

Четири награди од државниот натпревар по хемија

Ажурирано на: 08 Мај 2018
Објавено на: 08 Мај 2018
--------------------------

Прилепските одбојкарки на тронот

Ажурирано на: 07 Мај 2018
Објавено на: 02 Мај 2018
--------------------------

Прво место на натпреварот по француски јазик

Ажурирано на: 02 Мај 2018
Објавено на: 02 Мај 2018
--------------------------

Две први и една втора награда по географија

Ажурирано на: 02 Мај 2018
Објавено на: 02 Мај 2018
--------------------------

ГИМФЕСТ 2018

Ажурирано на: 05 Апр 2018
Објавено на: 04 Апр 2018
--------------------------

Нови успеси по математика

Ажурирано на: 04 Апр 2018
Објавено на: 26 Мар 2018
--------------------------

Пет награди по хемија

Ажурирано на: 04 Апр 2018
Објавено на: 29 Мар 2018
--------------------------

„Лора“ на Франкофонска вечер во Скопје

Ажурирано на: 31 Мар 2018
Објавено на: 29 Мар 2018
--------------------------

Ликовна изложба по повод Месецот на Франкофонијата

Ажурирано на: 24 Мар 2018
Објавено на: 11 Мар 2018
--------------------------

Осмомартовска посета

Ажурирано на: 12 Мар 2018
Објавено на: 12 Мар 2018
--------------------------

Две трети места во скијање

Ажурирано на: 23 Фев 2018
Објавено на: 18 Фев 2018
--------------------------

Дебата за глобализацијата и мајчиниот јазик

Ажурирано на: 22 Фев 2018
Објавено на: 22 Фев 2018
--------------------------

Необично радосен ден во ООУ „Климент Охридски“

Ажурирано на: 16 Фев 2018
Објавено на: 16 Фев 2018
--------------------------

Поезија во чаша

Ажурирано на: 15 Фев 2018
Објавено на: 15 Фев 2018
--------------------------

Трето место за рецитација

Ажурирано на: 14 Фев 2018
Објавено на: 01 Фев 2018
--------------------------

Одбележување на Патрониот празник

Ажурирано на: 14 Фев 2018
Објавено на: 05 Јан 2018
--------------------------

Поетска вечер „За животот и љубовта“

Ажурирано на: 14 Фев 2018
Објавено на: 30 Дек 2017
--------------------------

Ликовна изложба по повод Патрониот празник

Ажурирано на: 14 Фев 2018
Објавено на: 30 Дек 2017
--------------------------

ГИМФЕСТ 2015

Ажурирано на: 14 Фев 2018
Објавено на: 12 Мај 2015
--------------------------

Гимназијалците во Троген, Швајцарија

Ажурирано на: 02 Фев 2018
Објавено на: 27 Дек 2017
--------------------------

Младинската организација во Гимназијата со нов претседател

Ажурирано на: 19 Јан 2018
Објавено на: 28 Дек 2017
--------------------------

Големи музички успеси

Ажурирано на: 19 Јан 2018
Објавено на: 28 Мај 2015
--------------------------

Награди за најдобри лични творби

Ажурирано на: 19 Дек 2017
Објавено на: 19 Дек 2017
--------------------------

Традиционална хуманитарна посета

Ажурирано на: 18 Дек 2017
Објавено на: 18 Дек 2017
--------------------------

„La linea“ - Петта театарска премиера на прилепската гимназија, оваа година

Ажурирано на: 13 Дек 2017
Објавено на: 13 Дек 2017
--------------------------

Нови успеси по хемија, биологија и географија

Ажурирано на: 05 Дек 2017
Објавено на: 05 Дек 2017
--------------------------

Продолжуваат шаховските успеси

Ажурирано на: 03 Дек 2017
Објавено на: 03 Дек 2017
--------------------------

Со „Ел Нињо“ до првото место

Ажурирано на: 30 Ное 2017
Објавено на: 30 Ное 2017
--------------------------

Прво место во стрелаштво

Ажурирано на: 26 Ное 2017
Објавено на: 26 Ное 2017
--------------------------

Гимназијалците во Загреб

Ажурирано на: 15 Ное 2017
Објавено на: 15 Ное 2017
--------------------------

Светски денови на акција 2017

Ажурирано на: 12 Ное 2017
Објавено на: 12 Ное 2017
--------------------------

Најдобри рецитатори

Ажурирано на: 05 Ное 2017
Објавено на: 05 Ное 2017
--------------------------

Прилепската гимназија со европски знак за квалитет

Ажурирано на: 28 Окт 2017
Објавено на: 28 Окт 2017
--------------------------

Гимназијалците кај Претседателот

Ажурирано на: 15 Окт 2017
Објавено на: 15 Окт 2017
--------------------------

Уште едно меѓународно признание за „Лора“

Ажурирано на: 04 Окт 2017
Објавено на: 04 Окт 2017
--------------------------

Teen Meet 2k17

Ажурирано на: 04 Окт 2017
Објавено на: 27 Сеп 2017
--------------------------

Турнир во тенис

Ажурирано на: 15 Сеп 2017
Објавено на: 14 Сеп 2017
--------------------------

Проект „T.I.M.E“

Ажурирано на: 12 Сеп 2017
Објавено на: 12 Сеп 2017
--------------------------

Проектна активност по хемија

Ажурирано на: 23 Авг 2017
Објавено на: 23 Авг 2017
--------------------------

Уште една успешна генерација гимназијалци

Ажурирано на: 15 Авг 2017
Објавено на: 15 Авг 2017
--------------------------

Проект „Безбедни училишта“

Ажурирано на: 24 Јул 2017
Објавено на: 01 Јул 2017
--------------------------

Нови успеси по музичка уметност

Ажурирано на: 24 Јул 2017
Објавено на: 28 Јун 2017
--------------------------

Илина и Лина - прво и трето место во Кратово

Ажурирано на: 24 Јул 2017
Објавено на: 25 Јун 2017
--------------------------

Младите и сообраќајот

Ажурирано на: 24 Јул 2017
Објавено на: 23 Јун 2017
--------------------------

Нови успеси по хемија

Ажурирано на: 24 Јул 2017
Објавено на: 29 Мај 2017
--------------------------

100 Години од раѓањето на Мирче Ацев

Ажурирано на: 24 Јул 2017
Објавено на: 20 Окт 2015
--------------------------

Со „Лора“ на меѓународен фестивал во Р.Грција

Ажурирано на: 19 Мај 2017
Објавено на: 19 Мај 2017
--------------------------

Шест медали за гимназијалците

Ажурирано на: 17 Мај 2017
Објавено на: 17 Мај 2017
--------------------------

Награди за иновативност во хемијата

Ажурирано на: 16 Мај 2017
Објавено на: 16 Мај 2017
--------------------------

Две први награди по географија

Ажурирано на: 15 Мај 2017
Објавено на: 12 Мај 2017
--------------------------

Два златни медали во атлетика

Ажурирано на: 09 Мај 2017
Објавено на: 09 Мај 2017
--------------------------

ГИМФЕСТ 2017

Ажурирано на: 07 Мај 2017
Објавено на: 07 Мај 2017
--------------------------

Специјална награда во Стара Загора - Р.Бугарија

Ажурирано на: 03 Мај 2017
Објавено на: 03 Мај 2017
--------------------------

Продолжуваат успесите по хемија

Ажурирано на: 01 Мај 2017
Објавено на: 01 Мај 2017
--------------------------

Врвна математичарка

Ажурирано на: 26 Апр 2017
Објавено на: 26 Апр 2017
--------------------------

Здрава храна за здрав живот

Ажурирано на: 13 Апр 2017
Објавено на: 13 Апр 2017
--------------------------

Мајстори за шах

Ажурирано на: 12 Апр 2017
Објавено на: 11 Апр 2017
--------------------------

Одлични резултати по англиски јазик

Ажурирано на: 11 Апр 2017
Објавено на: 10 Апр 2017
--------------------------

Нови врвни успеси по географија

Ажурирано на: 06 Апр 2017
Објавено на: 06 Апр 2017
--------------------------

Посета од Италија

Ажурирано на: 03 Апр 2017
Објавено на: 03 Апр 2017
--------------------------

Гимназијата „Мирче Ацев“ секогаш меѓу најдобрите во ракомет

Ажурирано на: 03 Апр 2017
Објавено на: 03 Апр 2017
--------------------------

Браво! За музичката драма на гимназијалците

Ажурирано на: 31 Мар 2017
Објавено на: 26 Мар 2017
--------------------------

Гимназијалките, најдобри по хемија

Ажурирано на: 28 Мар 2017
Објавено на: 27 Мар 2017
--------------------------

Ден на екологијата

Ажурирано на: 24 Мар 2017
Објавено на: 24 Мар 2017
--------------------------

Низ звуците на поезијата

Ажурирано на: 22 Мар 2017
Објавено на: 22 Мар 2017
--------------------------

Нов подвиг на гимназиските ракометари

Ажурирано на: 20 Мар 2017
Објавено на: 20 Мар 2017
--------------------------

Целосна победа на натпреварот по англиски јазик

Ажурирано на: 19 Мар 2017
Објавено на: 19 Мар 2017
--------------------------

Историјата низ слики, предмети и восочни фигури

Ажурирано на: 19 Мар 2017
Објавено на: 19 Мар 2017
--------------------------

Богородичната црква во Париз

Ажурирано на: 15 Мар 2017
Објавено на: 09 Мар 2017
--------------------------

Успеси по информатика

Ажурирано на: 15 Мар 2017
Објавено на: 15 Мар 2017
--------------------------

ЕКО Работилница

Ажурирано на: 13 Мар 2017
Објавено на: 13 Мар 2017
--------------------------

Гимназијалците на Прочка 2017

Ажурирано на: 02 Мар 2017
Објавено на: 02 Мар 2017
--------------------------

Регионален натпревар по математика

Ажурирано на: 01 Мар 2017
Објавено на: 01 Мар 2017
--------------------------

„Лора“ во Стара Загора - Бугарија

Ажурирано на: 22 Фев 2017
Објавено на: 22 Фев 2017
--------------------------

Јас имам сон

Ажурирано на: 15 Фев 2017
Објавено на: 15 Фев 2017
--------------------------

Во чест на Мирче Ацев

Ажурирано на: 06 Јан 2017
Објавено на: 04 Јан 2017
--------------------------

Незаборавна поетска вечер

Ажурирано на: 28 Дек 2016
Објавено на: 28 Дек 2016
--------------------------

Уште една хумана акција на нашата Гимназија

Ажурирано на: 24 Дек 2016
Објавено на: 24 Дек 2016
--------------------------

Француско - македонска Божикна вечер

Ажурирано на: 22 Дек 2016
Објавено на: 22 Дек 2016
--------------------------

Традиционална посета на локалната самоуправа

Ажурирано на: 16 Дек 2016
Објавено на: 16 Дек 2016
--------------------------

Ново тениско игралиште во Гимназијата

Ажурирано на: 08 Дек 2016
Објавено на: 08 Дек 2016
--------------------------

ГИМНАЗИСКИ КАЛЕНДАР - 2017

Ажурирано на: 07 Дек 2016
Објавено на: 07 Дек 2016
--------------------------

Визии и желби за Европа

Ажурирано на: 07 Дек 2016
Објавено на: 06 Дек 2016
--------------------------

Трето место во шах

Ажурирано на: 05 Дек 2016
Објавено на: 05 Дек 2016
--------------------------

Гимназијалки, учеснички во меѓународен проект

Ажурирано на: 29 Ное 2016
Објавено на: 29 Ное 2016
--------------------------

Трето место на „Месецот на науката“

Ажурирано на: 28 Ное 2016
Објавено на: 28 Ное 2016
--------------------------

Трето место на „Арт хепенинг“

Ажурирано на: 27 Ное 2016
Објавено на: 04 Ное 2016
--------------------------

Гимназијалците - како австриски европарламентарци

Ажурирано на: 24 Ное 2016
Објавено на: 24 Ное 2016
--------------------------

Гимназијалците освоија уште три медали

Ажурирано на: 24 Ное 2016
Објавено на: 23 Ное 2016
--------------------------

Второ место со „вештачки земјотрес“

Ажурирано на: 22 Ное 2016
Објавено на: 22 Ное 2016
--------------------------

Апсолутни победници по француски јазик

Ажурирано на: 16 Ное 2016
Објавено на: 16 Ное 2016
--------------------------

Шест награди за гимназијалците

Ажурирано на: 15 Ное 2016
Објавено на: 15 Ное 2016
--------------------------

Сребрен медал за Александар

Ажурирано на: 12 Ное 2016
Објавено на: 12 Ное 2016
--------------------------

Златна „Камера 300“ за Горан

Ажурирано на: 12 Ное 2016
Објавено на: 12 Ное 2016
--------------------------

Ораторска вечер „Стереотипите кај младите“

Ажурирано на: 05 Ное 2016
Објавено на: 05 Ное 2016
--------------------------

Гимназијалците на опера

Ажурирано на: 01 Ное 2016
Објавено на: 31 Окт 2016
--------------------------

Меѓународно признание за гимназијата „Мирче Ацев“

Ажурирано на: 23 Окт 2016
Објавено на: 23 Окт 2016
--------------------------

Во чест на хероите

Ажурирано на: 22 Окт 2016
Објавено на: 22 Окт 2016
--------------------------

Ново меѓународно искуство на прилепските гимназијалци

Ажурирано на: 19 Сеп 2016
Објавено на: 19 Сеп 2016
--------------------------

Успешен настап на гимназиската екипа по прва помош

Ажурирано на: 18 Сеп 2016
Објавено на: 18 Сеп 2016
--------------------------

Хуманитарен турнир во фудбал

Ажурирано на: 17 Сеп 2016
Објавено на: 17 Сеп 2016
--------------------------

Камен темелник на ново тениско игралиште во прилепската гимназија

Ажурирано на: 14 Сеп 2016
Објавено на: 14 Сеп 2016
--------------------------

Хумана акција на прилепските гимназијалци

Ажурирано на: 12 Сеп 2016
Објавено на: 12 Сеп 2016
--------------------------

Доделување на дипломите на матурантите

Ажурирано на: 21 Авг 2016
Објавено на: 14 Авг 2016
--------------------------

Средба со најуспешните

Ажурирано на: 19 Мај 2016
Објавено на: 19 Мај 2016
--------------------------

Голем успех за нашите спортисти

Ажурирано на: 18 Мај 2016
Објавено на: 14 Мај 2016
--------------------------

To be, or not to be - Прво место

Ажурирано на: 15 Мај 2016
Објавено на: 13 Мај 2016
--------------------------

Апсолутна победа по географија

Ажурирано на: 12 Мај 2016
Објавено на: 12 Мај 2016
--------------------------

Се нижат награди по биологија

Ажурирано на: 12 Мај 2016
Објавено на: 27 Апр 2016
--------------------------

Трето место по физика

Ажурирано на: 10 Мај 2016
Објавено на: 10 Мај 2016
--------------------------

Прво место за младите репортери

Ажурирано на: 02 Мај 2016
Објавено на: 02 Мај 2016
--------------------------

На меѓународна Олимпијада по експериментална физика

Ажурирано на: 29 Апр 2016
Објавено на: 29 Апр 2016
--------------------------

Седум медали во еден ден

Ажурирано на: 28 Апр 2016
Објавено на: 26 Апр 2016
--------------------------

ГИМФЕСТ 2016 - Незаборавен музички настан

Ажурирано на: 24 Апр 2016
Објавено на: 24 Апр 2016
--------------------------

Со француска драма во Бугарија

Ажурирано на: 21 Апр 2016
Објавено на: 21 Апр 2016
--------------------------

Први по географија

Ажурирано на: 19 Апр 2016
Објавено на: 19 Апр 2016
--------------------------

На часовите по социологија

Ажурирано на: 18 Апр 2016
Објавено на: 18 Апр 2016
--------------------------

Трговија со луѓе

Ажурирано на: 07 Апр 2016
Објавено на: 07 Апр 2016
--------------------------

Социјална кохезија во средните училишта

Ажурирано на: 04 Апр 2016
Објавено на: 31 Мар 2016
--------------------------

Четири медали во скијање

Ажурирано на: 04 Апр 2016
Објавено на: 28 Мар 2016
--------------------------

Второ и трето место по информатика

Ажурирано на: 04 Апр 2016
Објавено на: 28 Мар 2016
--------------------------

Во Македонското Собрание

Ажурирано на: 04 Апр 2016
Објавено на: 27 Мар 2016
--------------------------

Секогаш најдобри во карате

Ажурирано на: 04 Апр 2016
Објавено на: 24 Мар 2016
--------------------------

Посета на Риека

Ажурирано на: 31 Мар 2016
Објавено на: 18 Мар 2016
--------------------------

Незаборавна француска вечер

Ажурирано на: 24 Мар 2016
Објавено на: 23 Мар 2016
--------------------------

ЕКО ден во нашето училиште

Ажурирано на: 24 Мар 2016
Објавено на: 22 Мар 2016
--------------------------

Второ место по математика

Ажурирано на: 24 Мар 2016
Објавено на: 22 Мар 2016
--------------------------

Прво место за нашите франкофони

Ажурирано на: 24 Мар 2016
Објавено на: 20 Мар 2016
--------------------------

Остани чист

Ажурирано на: 11 Мар 2016
Објавено на: 11 Мар 2016
--------------------------

Нови успеси на нашите ученици

Ажурирано на: 09 Мар 2016
Објавено на: 09 Мар 2016
--------------------------

Посета на операта „Риголето“

Ажурирано на: 02 Мар 2016
Објавено на: 26 Фев 2016
--------------------------

Запознај го Прилеп

Ажурирано на: 26 Фев 2016
Објавено на: 26 Фев 2016
--------------------------

Проблемите на Европската унија

Ажурирано на: 22 Фев 2016
Објавено на: 22 Фев 2016
--------------------------

Родителите во улога на наставници

Ажурирано на: 21 Фев 2016
Објавено на: 15 Фев 2016
--------------------------

Гимназиска седенка

Ажурирано на: 21 Фев 2016
Објавено на: 14 Фев 2016
--------------------------

Одбележување на патрониот празник

Ажурирано на: 18 Фев 2016
Објавено на: 06 Јан 2016
--------------------------

Поетска вечер „Времеплов“

Ажурирано на: 18 Фев 2016
Објавено на: 31 Дек 2015
--------------------------

Гимназијалците во хумана акција

Ажурирано на: 18 Фев 2016
Објавено на: 31 Дек 2015
--------------------------

Радост во домот за стари лица

Ажурирано на: 18 Фев 2016
Објавено на: 31 Дек 2015
--------------------------

Млади физичари

Ажурирано на: 18 Фев 2016
Објавено на: 24 Дек 2015
--------------------------

Училишен календар за 2016 година

Ажурирано на: 30 Дек 2015
Објавено на: 30 Дек 2015
--------------------------

Ликовна изложба

Ажурирано на: 24 Дек 2015
Објавено на: 24 Дек 2015
--------------------------

Најдобри рецитатори

Ажурирано на: 11 Дек 2015
Објавено на: 11 Дек 2015
--------------------------

Нов терен за учениците од спортската академија

Ажурирано на: 02 Дек 2015
Објавено на: 02 Дек 2015
--------------------------

Пошумување во Ореовечко

Ажурирано на: 02 Дек 2015
Објавено на: 02 Дек 2015
--------------------------

Во посета на „Витаминка“

Ажурирано на: 02 Дек 2015
Објавено на: 02 Дек 2015
--------------------------

Животните вредности денес

Ажурирано на: 27 Окт 2015
Објавено на: 23 Окт 2015
--------------------------

Државен натпревар по прва помош 2015

Ажурирано на: 28 Сеп 2015
Објавено на: 28 Сеп 2015
--------------------------

Час по приватност

Ажурирано на: 26 Сеп 2015
Објавено на: 26 Сеп 2015
--------------------------

Гимназијалци во Полска

Ажурирано на: 15 Сеп 2015
Објавено на: 15 Сеп 2015
--------------------------

Од активностите по хемија

Ажурирано на: 19 Јун 2015
Објавено на: 19 Јун 2015
--------------------------

Второ место по географија

Ажурирано на: 18 Мај 2015
Објавено на: 18 Мај 2015
--------------------------

Интервју со Верица Попоска

Ажурирано на: 16 Мај 2015
Објавено на: 25 Ное 2014
--------------------------

Второ место по Македонски јазик и литература

Ажурирано на: 12 Мај 2015
Објавено на: 12 Мај 2015
--------------------------

Прво и трето место по прва помош

Ажурирано на: 12 Мај 2015
Објавено на: 12 Мај 2015
--------------------------

Трето место во фудбал

Ажурирано на: 05 Мај 2015
Објавено на: 05 Мај 2015
--------------------------

Шест медали за нашите ученици

Ажурирано на: 29 Апр 2015
Објавено на: 29 Апр 2015
--------------------------

Сребрен медал за Стефан

Ажурирано на: 20 Апр 2015
Објавено на: 20 Апр 2015
--------------------------

Хуманитарни спортски натпревари

Ажурирано на: 09 Апр 2015
Објавено на: 09 Апр 2015
--------------------------

Прво место на натпреварот по македонски јазик и литература

Ажурирано на: 08 Апр 2015
Објавено на: 08 Апр 2015
--------------------------

Второ место по информатика

Ажурирано на: 07 Апр 2015
Објавено на: 06 Апр 2015
--------------------------

Регионални победници на натпреварот „Наноматеријали - материјали на иднината“

Ажурирано на: 05 Апр 2015
Објавено на: 05 Апр 2015
--------------------------

Најдобри по математика

Ажурирано на: 05 Апр 2015
Објавено на: 05 Апр 2015
--------------------------

Ден на мајчиниот јазик

Ажурирано на: 02 Апр 2015
Објавено на: 22 Фев 2015
--------------------------

Англиска вечер

Ажурирано на: 01 Апр 2015
Објавено на: 01 Апр 2015
--------------------------

Нови успеси по математика

Ажурирано на: 20 Мар 2015
Објавено на: 20 Мар 2015
--------------------------

Нови успеси на нашите ракометари

Ажурирано на: 19 Мар 2015
Објавено на: 19 Мар 2015
--------------------------

Најдобри во скијање

Ажурирано на: 17 Мар 2015
Објавено на: 27 Фев 2015
--------------------------

Франкофонска вечер

Ажурирано на: 12 Мар 2015
Објавено на: 11 Мар 2015
--------------------------

Фолклорот не е мртов

Ажурирано на: 16 Фев 2015
Објавено на: 15 Фев 2015
--------------------------

Интервју со Надица Бунеска

Ажурирано на: 07 Фев 2015
Објавено на: 25 Ное 2014
--------------------------

Гимназискиот календар за 2015 година

Ажурирано на: 07 Фев 2015
Објавено на: 09 Јан 2015
--------------------------

За патрониот празник

Ажурирано на: 09 Јан 2015
Објавено на: 09 Јан 2015
--------------------------

Хумана акција

Ажурирано на: 03 Јан 2015
Објавено на: 01 Јан 2015
--------------------------

Поетска вечер „Македонија“

Ажурирано на: 01 Јан 2015
Објавено на: 01 Јан 2015
--------------------------

90 Години дејност на Научниот институт за тутун од Прилеп

Ажурирано на: 25 Дек 2014
Објавено на: 25 Дек 2014
--------------------------

Свечено отворање на повеќенаменското спортско игралиште

Ажурирано на: 21 Дек 2014
Објавено на: 20 Дек 2014
--------------------------

Ораторска вечер

Ажурирано на: 28 Ное 2014
Објавено на: 27 Ное 2014
--------------------------

Интервју со професорот Блаже Димески

Ажурирано на: 15 Ное 2014
Објавено на: 15 Ное 2014
--------------------------

Симулација Европарламент

Ажурирано на: 10 Ное 2014
Објавено на: 10 Ное 2014
--------------------------

Архива „Нешто лично“

„Послушајте патриоти“ на час по историја

Ажурирано на: 03 Мај 2024
Објавено на: 03 Мај 2024
--------------------------

Тајната на кварцниот камен

Ажурирано на: 17 Јан 2021
Објавено на: 17 Јан 2021
--------------------------

Педагог

Ажурирано на: 30 Јун 2020
Објавено на: 18 Јун 2020
--------------------------

Екскурзија низ текст и слики

Ажурирано на: 09 Мај 2020
Објавено на: 09 Мај 2020
--------------------------

Извидници

Ажурирано на: 23 Апр 2020
Објавено на: 23 Апр 2020
--------------------------

Македонка во Кина за време на пандемијата

Ажурирано на: 19 Мар 2020
Објавено на: 19 Мар 2020
--------------------------

Интервју со Бојан Иваноски – Cyrillic

Ажурирано на: 15 Мар 2020
Објавено на: 15 Мар 2020
--------------------------

Интервју со Стевка Самарџиска, професорка по англиски јазик

Ажурирано на: 13 Мар 2020
Објавено на: 13 Мар 2020
--------------------------

Интервју со Новка Петреска

Ажурирано на: 11 Мар 2020
Објавено на: 11 Мар 2020
--------------------------

Проект „Цркви и манастири во Прилеп и Прилепско“

Ажурирано на: 08 Мар 2020
Објавено на: 08 Мар 2020
--------------------------

Гимназијалки на едукативна работилница во Петница

Ажурирано на: 08 Мар 2020
Објавено на: 24 Мар 2017
--------------------------

„Лавиринт на младоста“ дебитантска книга со поезија на Елена Ангелеска

Ажурирано на: 26 Мај 2019
Објавено на: 26 Мај 2019
--------------------------

Интервју со Леона Митреска

Ажурирано на: 23 Мај 2019
Објавено на: 23 Мај 2019
--------------------------

Интервју со Матеа Талеска

Ажурирано на: 07 Мај 2019
Објавено на: 06 Мај 2019
--------------------------

Хемијата низ војните

Ажурирано на: 12 Ное 2017
Објавено на: 12 Ное 2017
--------------------------

ЕСО - камп по астрономија

Ажурирано на: 02 Мар 2017
Објавено на: 01 Мар 2017
--------------------------

Нешта за кои не знаевме

Ажурирано на: 19 Јан 2017
Објавено на: 19 Јан 2017
--------------------------

Гимназијалец на проект во Шпанија

Ажурирано на: 08 Дек 2016
Објавено на: 08 Дек 2016
--------------------------

Четири златни медали за нашите гимназијалки

Ажурирано на: 24 Окт 2016
Објавено на: 24 Окт 2016
--------------------------

Интервју со Климентина Ѓорѓиоска

Ажурирано на: 22 Авг 2016
Објавено на: 22 Авг 2016
--------------------------

Trash Fashion

Ажурирано на: 02 Јун 2016
Објавено на: 02 Јун 2016
--------------------------

Изложба на Давид Дамјаноски

Ажурирано на: 18 Мај 2016
Објавено на: 18 Мај 2016
--------------------------

На децата треба да им се чита

Ажурирано на: 18 Мај 2016
Објавено на: 29 Апр 2016
--------------------------

Ти и јас

Ажурирано на: 18 Мај 2016
Објавено на: 02 Мар 2015
--------------------------

Уништување на шумите

Ажурирано на: 28 Апр 2016
Објавено на: 30 Мар 2016
--------------------------

Криза на читањето

Ажурирано на: 12 Апр 2016
Објавено на: 12 Апр 2016
--------------------------

Разговор со Елеонора

Ажурирано на: 08 Апр 2016
Објавено на: 08 Апр 2016
--------------------------

„Стравови“ - збирка поезија од Христина Ангелеска

Ажурирано на: 03 Мар 2016
Објавено на: 03 Мар 2016
--------------------------

Горка Љубов

Ажурирано на: 07 Ное 2015
Објавено на: 07 Ное 2015
--------------------------

Непребол

Ажурирано на: 21 Окт 2015
Објавено на: 21 Окт 2015
--------------------------

Поле со глуварчиња

Ажурирано на: 29 Мај 2015
Објавено на: 29 Мај 2015
--------------------------

„Demons“ - Imagine Dragons - Mario Angelevski Cover

Ажурирано на: 07 Фев 2015
Објавено на: 03 Фев 2015
--------------------------

Песна без наслов

Ажурирано на: 12 Ное 2014
Објавено на: 15 Окт 2014
--------------------------

Земјата на моето постоење

Ажурирано на: 12 Ное 2014
Објавено на: 15 Окт 2014
--------------------------

Вино

Ажурирано на: 12 Ное 2014
Објавено на: 15 Окт 2014
--------------------------

Цртан филм

Ажурирано на: 12 Ное 2014
Објавено на: 15 Окт 2014
--------------------------

Интернетот, предизвик или придобивка на новото време

Ажурирано на: 12 Ное 2014
Објавено на: 15 Окт 2014
--------------------------

Мафијата носи штикли

Ажурирано на: 12 Ное 2014
Објавено на: 15 Окт 2014
--------------------------

„Остани“ од Елена Атанасоска

Ажурирано на: 12 Ное 2014
Објавено на: 15 Окт 2014
--------------------------

Архива „Час по ...“

Часови по математика

Ажурирано на: 11 Апр 2024
Објавено на: 28 Мар 2015
--------------------------

Музичка уметност

Ажурирано на: 11 Дек 2023
Објавено на: 23 Апр 2018
--------------------------

Материјали по Програмски јазици

Ажурирано на: 01 Апр 2021
Објавено на: 14 Сеп 2019
--------------------------

Информатичка технологија

Ажурирано на: 02 Ное 2020
Објавено на: 27 Ное 2014
--------------------------

Часови по хемија

Ажурирано на: 03 Окт 2020
Објавено на: 20 Фев 2016
--------------------------

Часови по физика

Ажурирано на: 03 Сеп 2020
Објавено на: 21 Јан 2020
--------------------------

Часови по математичка анализа и по математика

Ажурирано на: 30 Јун 2020
Објавено на: 30 Јун 2020
--------------------------

Часови по италијански јазик и по англиски јазик

Ажурирано на: 02 Јун 2020
Објавено на: 17 Мар 2020
--------------------------

Час по ликовна уметност

Ажурирано на: 28 Мај 2020
Објавено на: 29 Мар 2020
--------------------------

Час по историја

Ажурирано на: 28 Мај 2020
Објавено на: 29 Мар 2020
--------------------------

Информатика

Ажурирано на: 25 Мај 2020
Објавено на: 12 Фев 2015
--------------------------

Час по хемија

Ажурирано на: 26 Апр 2020
Објавено на: 31 Мар 2020
--------------------------

Часови по македонски јазик и литература

Ажурирано на: 13 Апр 2020
Објавено на: 07 Апр 2020
--------------------------

Часови по германски

Ажурирано на: 07 Апр 2020
Објавено на: 22 Јан 2016
--------------------------

Час по математика

Ажурирано на: 27 Мар 2020
Објавено на: 16 Сеп 2016
--------------------------

Часови по англиски јазик

Ажурирано на: 20 Мар 2020
Објавено на: 20 Мар 2020
--------------------------

Часови по француски јазик

Ажурирано на: 19 Мар 2020
Објавено на: 19 Мар 2020
--------------------------

Програмски јазици

Ажурирано на: 14 Фев 2018
Објавено на: 27 Ное 2014
--------------------------

Македонски јазик и литература

Ажурирано на: 14 Фев 2018
Објавено на: 01 Дек 2014
--------------------------Сите права се задржани. СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Прилеп
Copyright © 2010 - 2024
www.gimprilep.edu.mk. All rights reserved.

QR Код
гимназија